Monday, 17 March 2014

Lamanyer Tak Update BLOG?

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera..

Haahhh???

Tajuk tu nak impress betapa lamanya blog saya ni x berupdate. Last update 2012 dan sekarang dah 2014. Dua tahun? sekejap je masa berlalu kan..? Ikutkan hati memng nak update blog selalu, tak tahu lah sedang mengalami kes malas atau sibuk bebenor.

Kalau blog ni boleh jadi medium untuk saya bersembang aka monolog, ok lah. Sama macam kita cakap dalam hati. Cuma bezanya, saya boleh review balik, apalah yang saya dok fikir sebelum ni. Huhu...

Haih..macam-macm nak share ngan blog ni.. macam sembang mak Jemah. tapi nak menaip pun tertypo-typo.. macam mana? Zzz... Sikit-sikit nak comel-comelkan blog ni. Bila buka je terasa macam masuk dunia baru gittuew...

Oklah, sampai sini je nak write up. Sebenarnya ada keje nak buat. Saje buka blog ni then perasan nak up entry tu ada. Tahniah Nad!^_^  Lepas ni kalau banyak entry semua mood throwback..almaklumlah.. :)

Jumpa lagi @ next entry~!!!=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...