Tuesday, 12 June 2012

Sahabat JMK...I will miss you olz~

Assalamualaikum

Emm, walau dah tamat tapi masih teringat. Hari ni baru je submit laporasn Exco kat Penasihat, Puan Amrah. Details ada yang tak ingat, terutama bab budget semua program. Maka dengan rajinnya, g lah turun kat foyer JMK (tempat segala-galanya) nak amik file Ecxo. File xde.., emm,mestilah dah ada dalam simpanan Exco baru. its ok la.. just nak story, sedeyh masuk bilik JMK. Suasana sunyi, yang ada muka-muka baru (kenal je) ngah discussion. Tu lah, time jadi JMK, malas nak turun foyer, dah jadi mantan sibuk nak sedih. Okbai.


Ni gambar masa mula-mula dilantik. Ingat lagi, time tu CikNaddy je tak amik gambar sebab tak sihat. dok bilik tak turun. Tapi disebabkan penting n ni last session, so turun jugak la. Kejap je pun. One snap n "bye semua, naik dulu". 

"Puas hati tak? ke nak amik lagi sekali?" Omar, Exco PDI
"Ok je lah..nad malas dah ni, xlarat nak naik." me...

Bila dah siap, hah~!!! nape lah tak amik banyak2 kali. Ni comel sangat. Hihi...=p, 

wif syida n nana nera...=)

kawan2 yang rapat juga. Gado2 pun ada. hehe.. Syida, kak illah n dayah. yayy~!!!

My dear sis, ujung sekali tu..mekna, =)

Ni antara permainan yang pernah kami main. For sure lah seronok...=D

K, kepada JMK yang menyambung perjuangan kami, selamat berbakti dan bertugas diucapkan. dan kepada sahabat2 semester 6 yang akan berpraktikum, selamat berpraktikum (ucapan untuk diri sendiri juga) dan jumpa lagi di sem 8. Maju JMK untuk KAB. 

Our Logo 4 Our Exco


Terima kasih semua atas kenangan yang dikongsikan bersama.
Ikhlas dari Mantan Exco Perpaduan & Integrasi, JMK KAB sesi 2011/2012

Jumpa lagi @ next entry~!!!=)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...