Monday, 4 June 2012

Hello Blogger sekalian...~!! Salam Kenalan...


Assalamualaikum...

Ini adalah 1st time untuk saya...

Titik permulaan untuk kita semua...=)

Just call me Cik Naddy, hihi. Emm, penat saya memikirkan medium untuk berkongsi cerita...lau post kat wall fb, tak dapat nak tulis panjang2..nak share, limited jer dapat. Harap kat sini dapat lah kenalan baru... saya suka berkawan dan nak ada lagi ramai2 kawan. Frenz kat fb ada juga, tapi yang tak di approve pun ramai. so kat sini open, kita leyh share semua. Hello Malaysian...<3 <3


Cik Naddy masih lagi belajar, belum lagi kerja dan tak pernah keje pun. Walau pas SPM, Cik Naddy dok umah jer. Anak mama, takut nak keje. Agak-agak best tak keje? mesti bestkan..dapat duit gaji.., leyh ar jolly2 beli barang2...


Ni lah tempat Cik Naddy belajar sekarang..


Tau tak kat mana ni?? 

Nampak macam kat oversea tak? Ada gunung kat belakang tu. Newzealand? Huhu, ni kat UPSI, Tg. Malim. Kat belakang tu banjaran titiwangsa.. Baru-baru ni kolej Cik Naddy ada wat Ekspedisi Merentas Banjaran Tititwangsa. Tapi Cik Naddy tak join, ada urusan lain time tu. sedeyh  sebab ni anjuran Exco Cik Naddy, partner Cik Naddy yang jadi Pengarah Programnya.. Cik Naddy ni mantan JawatanKuasa Mahasiswa Kolej, Kolej Aminuddin Baki, Proton City. Dah habis sem ni, jawatan tu dah diwariskan kepada pelapis baru. Sedeyh2... T.T, banyak kenangan sepanjang berada dalam keluarga JMK ni. 

Mana Cik Naddy?? hihi

Ini antara kenangan Cik Naddy bersama mantan2 JMK KAB sesi 2011/2012. Program pertama bersama warga kolej. Semua kawan Cik Naddy ni baik2, walau ada pelbagai gelagat, karenah dan perangai. Tapi tu semua adalah asam garam dalam perhubungan. Sepenggal bersama mereka adalah sangat menggembirakan. Banyak yang Cik Naddy nak kongsi cerita ngan semua. Tapi Cik Naddy nak cari kawan dulu., 


SALAM KENALAN KEPADA SEMUA....;)

Jumpa lagi @ next entry~!!!=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...