Tuesday, 5 June 2012

Demam Peperiksaan dengan gangguan ketagih FB dan Twitter~!!


Assalamualaikum...


Hai semua...masing2 pasti sibuk dengan hal masing2..
Yelah, jaga hal orang bukan nyer orang suka. "Jangan jaga tepi kain orang" Tetapi tak salah nak amik berat.. caring..<3 =)

Hari ni Cik Naddy bizi asyik study, tapi masih layan Asyik.TV. Bila dah dapat access tenet, ginilah jadinya. addicted. Rini 5hb 6 2012, esok 2nd paper exam. Managerial Accounting, 6hb 6 2012 9am @ kampus baru., Cik Naddy tak pernah ada kelas kat kampus baru. Semalam exam sesat gak cari bilik peperiksaan, "tak tanya sesat jalan", so Cik Naddy tanya la kekawan yang terjumpa dalam bas. Sekarang dah tahu, lau kawan2 nak datang Kampus Baru UPSI, Cik Naddy leyh jadi tourist guider,

Petang-petang ni, housemate ada yang g jogging. Tapi Cik Naddy ni malas sikit, tambah pula esok ada paper, konon nak study la. So, untuk hilangkan boring, Cik Naddy wat la Tea O panas cicah biskut kering. Sedap~!!!

Meja study + meja makan + meja tonton TV


Hari2 mama Cik Naddy akan call, tak pun msg. confirm~! Paling pagi subuh...waa..ngantuk la mama. Hari ni mama msg cakap pasal baju raya. wah~!! tapi mama nak beli jubah. hohoho...Cik Naddy tak pernah / lama dah tak pakai jubah. ni nak raya aidilfitri o raya haji? emm, jubah Dubai tu lawa tak? kalau nak, Cik Naddy nak jubah yang kilat2 ada batu Swarovski. Lip Lap Lip Lap la raya ni...=)

Tau tak rini Cik Naddy rajim, Ngah2 study rasa panas sangat. upenyer kipas dah penuh habuk. tak larat nak pusing. Cik Naddy pun cari kain buruk, panjat dan lap. laju~!!! tapi tu lah...mata jadi mengantuk. kedinginan yang amat best. huhu.

Ok la, sakit kepala dah ni... t kita sambung citer lagi. Esok pagi exam, petang tu rasa nak balik. Cik Naddy nak makan Kepci. Nyammm~!!!

My Favourite menu

Jumpa lagi @ next entry~!!!=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...